Over Karin


Boerderij

De Klaproos

Natuurlijk overnachten

Karin Zwaan: moi

Moi (zeg moj); een belangrijk woord om te kennen als je deze kant opkomt. Het is dé begroeting in onze regio, op ieder tijdstip van de dag. Dus moi, leuk dat je even rondkijkt op de website van Boerderij de Klaproos.

 

Onze accommodatie ligt in in een uniek stukje van Zuid Oost-Groningen. Omringd door het prachtige natuurgebied van Westerwolde, waar ik zelf ook dagelijks ontzettend van geniet. Het is toch mooi om dat te kunnen delen met gasten? Dus ook met jou!
Gastvrijheid, rust, onspanning en privacy staan hier voorop. Wat ik zelf belangrijk vind, dat wil ik ook mijn gasten bieden. Of je nu gezellig met z'n tweetjes komt genieten in een van de boerderijkamers of pipowagens of dat je met een groep komt en alle accommodaties boekt; je bent altijd van harte welkom. Natuurlijk vind ik het belangrijk dat onze gasten rekening houden met elkaar. Rust en privacy, dat is juist wat iedereen zo uniek vindt aan Boerderij De Klaproos.

 

Wil je meer weten over de pipowagens of de boerderijkamers? Kijk bij de veelgestelde vragen, of neem gewoon contact op. Ik vertel je graag meer.

 

Tot ziens,

 

Karin Zwaan


 


Meer over Karin


Vanaf 2015 is ze gestart met B&B Boerderij De Klaproos. Eerst met één pipowagen; de  Lidewei. Doordat het runnen van een B&B haar veel positive energie gaf, groeide de wens om uit te breiden met 2 boerderijkamers en een extra pipowagen (Elsebein). Ze heeft haar baan opgezegd en runt vanaf januari 2019 met veel succes haar B&B. Gasten zijn zeer enthousiast over haar gastvrijheid, creativiteit en oog voor sfeer en gezelligheid. 


Muziek loopt als een rode draad door haar leven. Op jonge leeftijd startte ze met klassieke gitaarles en begon ze met het schrijven van eigen liedjes. Ze speelde en zong in verschillende bands, en duo’s en vervolgde haar weg in de muziek als singer-songwriter. Ze volgde de vooropleiding van het Sweelinck conservatorium. Ze bewerkte twee keer een klassiek blijspel tot musical en schreef de muziek en teksten hiervoor.
Tijdens de singer-songwriter contests waar ze aan mee deed, ontmoette ze haar man Rob. Samen startten ze het muziekproductiebedrijf Tadaa!! Ze schreven muziek in opdracht en traden ook samen op. De wens van Karin om een rockopera te schrijven ging ook in vervulling.


Karin is haar loopbaan begonnen als verpleegkundige en heeft ook vele jaren lesgegeven op mbo-verpleegkundige opleidingen aan verschillende roc's.