Reiki I cursus

Boerderij

De Klaproos

Natuurlijk overnachten

Uit recensies van onze gasten:


Een mooie mix van kampeergevoel en de luxe van B&B.


Mocht je in de buurt van Groningen iets aparts zoeken om te overnachten? Geniet je van rust en natuur?! Dan is de Pipowagen echt een aanrader!Als je heerlijk wilt uitrusten is de knusse pippowagen een echte aanrader. Prachtige omgeving en super gastvrijheid. Ook het ontbijt is perfect verzorgd.


Erg gastvrij,Mooie omgeving, heerlijk rustig, lekker bed, heerlijk ontbijt! Echt een aanrader


veranda pipowagen

 

Reiki, een groot kado aan jezelf

Cursus Reiki 1 - 18 en 19 april 2020

 

Reiki is een Japanse geneeswijze waarbij energie, die overal om ons heen is, doorgegeven wordt. Het is een bijzonder krachtige healingsmethode die iedereen kan leren. Reiki betekent universele levensenergie.

In deze Reiki 1 cursus, in het weekend van 18 en 19 april, leer je hoe je jezelf en een ander een Reiki behandeling kan geven zonder dat je je eigen energie verliest.
Reiki heeft vele voordelen, zoals:

  • bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam
  • stimuleert spirituele groei
  • versterkt het immuunsysteem
  • verlicht pijn
  • gifstoffen verlaten sneller het lichaam
  • vermindert stress en geeft diepe ontspanning
  • maakt de energiedoorstroming vrij van obstakels en onderdrukte emoties
  • biedt een waardevolle aanvulling en ondersteuning op klassieke medische geneeskunde
  • wordt door verzorgenden en verpleegkundigen ook toegepast als complementaire zorg bij wondgenezing, chronische pijnen en terminale zorgverlening.


Stimuleer zelfgenezend vermogen
Tijdens de Reiki 1 cursus leer je deze energie via jouw handen door te geven zodat lichaam en geest weer in balans kunnen komen. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen en zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost.
Reiki kun je doorgeven aan mensen, dieren en planten. Het mooie aan Reiki is dat zowel gever als ontvanger baat hebben bij de behandeling. De weldaad van Reiki moet je zelf voelen om te ervaren.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Tijdens dit weekend krijg je informatie over wat Reiki is en hoe het toe te passen, ontvang je inwijdingen om de Reiki-energie bij jou af te stemmen en gaan we veel oefenen en ervaren. Na afloop van deze cursus ontvang je een certificaat.
Voor een heerlijke lunch, thee en versnaperingen wordt gezorgd.


Begeleiding
Mijn naam is Esther Nieuwenhuys (1972), ik ben Reikimaster en ik woon in Hoofddorp. Naast mijn dynamische baan op Schiphol heb ik een eigen praktijk waar ik met veel plezier healingen geef. Hierbij gebruik ik onder andere Reiki energie in combinatie met klankschalen, kristallen en sjamanendrum. Ik ben nog elke keer onder de indruk van wat er tijdens een healing allemaal mag gebeuren. Sinds vele jaren ben ik bezig met persoonlijke en spirituele ontwikkeling en het is mijn passie om de wereld elke dag een stukje mooier te maken door liefde, licht en bewustzijn te verspreiden. Ik kijk enorm uit naar het mooie Reiki weekend!


Mijn naam is Karin Zwaan (1959), ik heb Reiki 1 en 2 gedaan en woon in Onstwedde waar ik B&B Boerderij De Klaproos run. Van beroep ben ik verpleegkundige, maar ben niet meer werkzaam in de gezondheidszorg. Mijn eerste kennismaking met Reiki was in 1996. Sindsdien is het een waardevol onderdeel van mijn leven geworden en pas ik het regelmatig toe. In mijn werk als verpleegkundige heb ik ervaren dat mijn patiënten minder last hadden van pijnklachten, wonden sneller genazen en bij terminale zorgverlening het moeilijke proces van loslaten een stuk lichter werd. Reiki verrijkt mijn leven en ik hoop meerdere mensen hier enthousiast voor te maken.Praktische informatie
Het Reikiweekend kost € 245,- per cursist voor 2 dagen cursus inclusief lunch, koffie en thee met wat lekkers en water en 2 overnachtingen in een eenpersoonskamer, inclusief ontbijt. Bij overnachting op een tweepersoonskamer met een mede-cursist is de prijs voor dit weekend € 230,-


Voor meer informatie bel je met Esther: 06 21 66 40 03 of Karin: 06 15 35 04 66