Over ons

Moi (zeg moj); een belangrijk woord om te kennen als je onze kant opkomt. Het is dé begroeting in deze regio, op ieder tijdstip van de dag. Dus moi, leuk dat je even rondkijkt op de website van Boerderij de Klaproos.

 

Onze accommodatie ligt in in een uniek stukje van Zuid Oost-Groningen. Omringd door het prachtige natuurgebied van Westerwolde,  waar we zelf ook dagelijks ontzettend van genieten. Het is toch mooi om dat te kunnen delen met onze gasten? Dus ook met jou!

 

Gastvrijheid, rust, ontspanning en privacy staan bij ons voorop. Wat we zelf belangrijk vinden, dat willen wij ook onze gasten bieden. Of je nu gezellig met z'n tweetjes komt genieten in een van de boerderijkamers of pipowagens of dat je met een groep komt en alle accommodaties boekt;  je bent altijd van harte welkom. Natuurlijk vinden we het belangrijk dat onze gasten rekening houden met elkaar. Rust en privacy, dat is juist wat ze zo fijn vinden op Boerderij De Klaproos.

 

Wil je meer weten over de pipowagens of de boerderijkamers? Kijk bij de veelgestelde vragen, of neem gewoon contact met ons op. We vertellen je graag meer.

 

Tot ziens,

 

Karin Zwaan

&

Rob Brunekreeft

 

 

 

 

Karin Zwaan & Rob Brunekreeft: moi